Hva forventer jeg?         

Først må jeg få si at jeg er nøye på hvem jeg selger valper til. Her er det ikke første mann til mølla som gjelder.
Dette av den enkle grunn at jeg vil være sikker på at hundene får et godt hjem hos snille mennesker som har tid, kjærlighet, kunnskap og plass nok til å ta på seg ansvaret det er å ha en hund- RESTEN AV HUNDENS LIV!
En hund er ikke et leketøy som man kan kaste fra seg om man går lei!

Det er en hel del ting man bør tenke igjennom og ha på plass før man kjøper valp.

Dersom du vil  kjøpe valp av meg, ønsker jeg at du forteller meg om deg selv, din livssituasjon og dine motiver for å anskaffe hund. Jeg forventer også at valpekjøpere kommer på besøk til oss for en prat, slik at jeg blir kjent med dere, og dere med hundene. Først da kan vi vurdere om valpekjøp er aktuelt. En hund krever tid, kjærlighet, mat og stell. Det er viktig at du kan gi den dette- og at du skaffer deg kunnskap om hund og hva som kreves ift dette. !

Før du kjøper Pomeranian bør du tenke godt gjennom om denne rasen er noe for deg. Pomeranian er ingen "veskehund", de liker å gå på sine egen ben. De er livlige, eierkjære og vil være sammen med dere. Du må kunne gi den stimulansen den trenger, både fysisk og mentalt.  De krever også endel pelsstell.  Er du ikke beredt til noe av dette, bør du revurdere ditt hundekjøp.

En hund er heller ikke gratis, hverken når det gjelder kost eller veterinærutgifter, og din økonomi bør være såpass at du greier å sørge for hunden. Din livssituasjon bør dessuten være rimelig stabil, slik at hunden ikke risikerer å bli kasteball.

Hunder kan også bli syke- og trenger pleie. Skaff deg tilstrekkelig kunnskap om hundehelse og - stell. 

Jeg forlanger at du forsikrer hunden din resten av dens liv- den leveres med grunnleggende veterinærforsikring, men du må selv sørge for å videreføre denne. 

Du må også sørge for å sosialisere hunden din tilstrekkelig- aller helst ønsker jeg at du går på valpekurs (og gjerne videre lydighet også), og da på dem som fokuserer på positiv trening!
Ta gjerne kontakt med din lokale hundeklubb for mer informasjon.

Jeg ønsker å få lov å følge opp valpene jeg selger, og setter pris på tilbakemeldinger og hilsner om hvordan det går. Tilbakemelding vedrørende hundens helse og gemytt er dessuten uvurderlig for meg som oppdretter. En evt omplassering skal alltid diskuteres med meg først! Jeg vil også vite det hvis hunden må avlives- og hvorfor.

Det kan hende at jeg ønsker meg at hunden skal delta på noen utstillinger, enten med meg eller eier som handler- men dette er intet krav.

Til sist krever jeg at ALLE i familien er enige om anskaffelsen av valp- og at alle er inforstått med det ansvaret det medfører. Barn som voksne. Du som valpekjøper bør dessuten forsikre deg om at ingen er allergiske- FØR du kjøper hund.

Dersom du ikke er skremt bort, og vet at du kan oppfylle disse 'kravene'- samt at du har tid, energi, kjærlighet, plass og økonomi til en Pomeranian- ja da er du hjertelig velkommen til å komme på en prat hos meg, så kan vi se om vi har den rette valpen for deg her hos Mi-Misuzi. 

Hva "får" du?

Valpen er registrert i Norsk Kennelklubb.  Foreldrene er DNA testet. Den leveres med veterinærattest og er chippet. Den har fått de ormekurer og vaksinasjoner som er nødvendig før levering. 

Jeg lover også at mine valper sosialiseres godt her hos meg- de vokser opp inne i huset med mennesker og de andre hundene.

Jeg som oppdretter står til "fri disposisjon" dersom du lurer på noe- så lenge hunden lever.

Nyeste kommentarer

25.05 | 18:27

Hittade hit efter att hört om din kennel. Bara positivt :) Såg då att du har en hanvalp till salu. Är han fortfarande till salu ? Mvh Carina

04.01 | 11:57

Her dad is my dogs granddad :)

13.11 | 15:58

hello
i want to buy a white girl please call me.
40514388

13.11 | 15:55

hello
I would like to buy a white puppy.
Please call me
40514388

Del denne siden