Jeg heter Unn og bor sammen med mine beste venner, nemlig Pommene og katten Mille.
Vi bor i et deilig hus på landet som heter Skovdal, her er masse plass for små og store å boltre seg på.
Jeg er vokst opp med hunder, og begynte selv tidlig 90-tallet med engelsk cocker spaniel. Etter noen år uten hunder var jeg igjen på utkikk, kom over rasen Pomeranian og var solgt.

Jeg er opptatt av og helse og den rasetypiske Pomeranian. Jeg gjør mitt ytterste i mitt avlsarbeid for å forbedre og videreføre og gode egenskaper. Mitt valg av partnere er aldri tilfeldig og alltid med den beste intensjon om sunne og velfungerende hunder.

Utstilling er en av mine store hobbyer. Det er en flott måte for meg å få bekreftelse på mine avlsdyr og mitt avlsarbeid. Samt følge med på hva som skjer med rasen og dens utvikling.

I dag har vi vokst til en relativt stor familie, og det kommer stadig nye lovende små. Vi har ikke plass til å beholde alle, så vi har innimellom valper til salgs. Tror du at du kan gi en liten valp et godt og trygt hjem så ta gjerne kontakt.


Jeg vil takke mine oppdrettere, og alle andre som hjelper og har hjulpet meg med hundene. Jeg er utrolig takknemlig for all bistand, og alle gode råd jeg har fått med meg på veien. 😀😀😀

Nyeste kommentarer

25.05 | 18:27

Hittade hit efter att hört om din kennel. Bara positivt :) Såg då att du har en hanvalp till salu. Är han fortfarande till salu ? Mvh Carina

04.01 | 11:57

Her dad is my dogs granddad :)

13.11 | 15:58

hello
i want to buy a white girl please call me.
40514388

13.11 | 15:55

hello
I would like to buy a white puppy.
Please call me
40514388

Del denne siden